|  

20.02.2015
Crossoverul compact Suzuki New SX4 cu cel mai mic consum de combustibil în clasa SUV-urilor

 Crossoverul compact  Suzuki New SX4 a intrat  în șirul primelor 5 modele cu cel mai mic consum de combustibil în clasa SUV-urilor, în versiunea portalului german notoriu  AutoUncle.

Experții germani apreciază că nivelul mediu al consumului de combustibil în cazul crossoverului  New SX4, dotat cu motor diesel de  1,6 litri, este de    4,4 litri la  100 km, regim combinat.  Astfel,  Suzuki New SX4 a demonstrat unul dintre rezultatele cele mai bune conform totalurilor analizei eficienței de combustibil a 1,5 milioane de automobile de clasa SUV. 1


Consumul mai econom, în cazul  New SX4, a fost posibil grație elaborărilor tehnologice unice ale companiei  Suzuki, care are o experiență bogată în producerea automobilelor compacte și a celor de teren. Greutatea redusă, caracteristicile aerodinamice performante,  cutia de viteze modernizată și sistemul AWD propriu ,-   ALLGRIP, - au permis scăderea substanțială a consumului atât în oraș, cât și în afara lui. În rezultat, Suzuki  a îmbinat reușit caracterul practic, productivitatea și eficiența consumului.  


1.       Experții portalului au analizat automobilele de pe piața Germaniei,  produse după anul 2008.  

0
Ai ocazia să testezi modelul tău preferat Suzuki. Fă-ți acum o rezervare și vei fi contactat.
Nume:
Prenume:
Telefon:
Model:
Toate drepturile rezervate © 2002-2017 DAAC Hermes
Total vizitatori : 485280