|  

05.08.2014
Suzuki Magyar a produs 2.5 milioane de masini

Suzuki Magyar Corporation, baza de producere a companiei nipone în Europa,a marcat în iulie un eveniment memorabil – producerea automobilului cu numărul 2.500.000. Modelul jubiliar, produs la uzina   Suzuki din or. Estergom, este un  Swift GL alb cu 5 portiere, de generația a treia, cu motor de 1,2 l. și cutie   mecanică de viteze.  Automobilul va rămâne în Ungaria și își va găsi proprietarul în unul dintre centrele locale de dealeri. În a. 2012 compania Magyar Suzuki a marcat un jubileu dublu : producerea automobilului cu nr.2 000000 a coincis cu jubileul de 20 de ani de la începerea producerii Suzuki în Ungaria.

Despre compania Magyar Suzuki


Compania  Magyar Suzuki Corporation, unica bază de producere Suzuki în Europa, a fost fondată în 1991 la Estergom  (Ungaria). Acționar principal este concernul nipon Suzuki Motor Corporation. Magyar Suzuki produce automobile, ciclu deplin,  fără asamblarea motoarelor și a cutiilor de viteze, care sunt livrate din Japonia. Procesele de producere includ  ștanțarea, vopsirea sudarea și asamblarea. Capacitățile uzinei admit producerea a 300 mii mașini anual. Primul model, podus aici, a fost  un  Swift, în a. 1992 . În prezent,   Magyar Suzuki produce modelele Splash, Swift, SX4 Classic și crossoverul New SX4. Toate automobilele, produse la uzină, au motoare de clasă ecologică Euro-5. Ele sunt livrate în țările Europei, CSI, Africa de Nord, Orientul Apropiat. Compania vinde mașini, motociclete și motoare pentru ambarcațiunile  Suzuki, produse de alte întreprinderi ale concernului. Statele de personal Magyar Suzuki numără peste 3 100 persoane.


Despre compania Suzuki


Compania  Suzuki este fondată în a. 1909. În present, Suzuki produce autoturisme și motociclete, ATV, motoare pentru ambarcațiuni, etc.  În lume, Suzuki vinde 3 milioane mașini în an și circa 2,5 milioane motociclete. Produsele  Suzuki sunt prezente în 201 țări ale lumii. Statele de personal Suzuki Motor Corporation numără 54 000 angajați.


Pe piața Moldovei brandul Suzuki este prezent din a. 2008 . Compania «DAAC Hermes» este importator oficial al produselor Suzuki Motor Corporation în Moldova.


Informația deplină privind compania, produsele și activitatea ei, este accesibilă pe site-urile 


www.suzuki-auto.md, www.daac-hermes.md.


0
Ai ocazia să testezi modelul tău preferat Suzuki. Fă-ți acum o rezervare și vei fi contactat.
Nume:
Prenume:
Telefon:
Model:
Toate drepturile rezervate © 2002-2017 DAAC Hermes
Total vizitatori : 485280