|  

30.04.2014
Debutul mondial al sedanului conceptual de clasa C Suzuki ALIVIO, și SUV-conceptului Suzuki IV-4

        Suzuki intenţionează să producă şi să vândă modele bazate pe Concept ALIVIO chiar din 2014, în timp ce modelul  iV-4 va fi disponibil din 2015. Ambele vor fi fabricate în China Chongqing Changan Suzuki Automobile Co., LTD. Suzuki preconizează o creştere a vânzărilor în China, pentru că atât automobilele din clasa C, cât şi SUV-urile sunt populare pe piaţa chineză.
Concept ALIVIO este varianta rafinată a modelului AUTHENTICS prezentat la Shanghai International Automobile Industry Exhibiton în aprilie 2013.

Caracteristicile cele mai importante ale noului concept sunt:- Stabilitatea dată de designul caroseriei şi al şasiului, late şi cu garda la sol mică

- Un look deopotrivă sportiv şi elegant, datorat suprafeţelor lin curbate şi a liniilor laterale bine definite

- Motorul pe benzină VVT de 1.6 litri DOHC, cu patru cilindri în linie şi 16 supape are putere mărită şi o mai mare eficienţă a consumului de carburant obţinută prin reducerea greutăţii maşinii şi printr-o aerodinamică îmbunătăţită

- Transmisia automatică nouă, cu 6 rapoarte, compactă şi uşoară

- Lungimea de 4.545mm, lăţimea de 1.730mm şi înălţimea de 1.475mmSUV-ul iV-4 este un concept care combină spectaculos noul sistem 4WD ALLGRIP, un design futuristic din care se distinge grila iluminată şi look-ul tradiţional Suzuki. Modelul iV-4 care respectă specificaţiile europene va fi disponibil, de asemenea, din 2015 şi va fi produs la fabrica din Ungaria.Suzuki are o prezenţă puternică la salonul de la Beijing. Pe lângă cele două modele de mai sus, sunt prezente în capitala chineză modelele S-CROSS, SX4, SX4 Sedan, Alto, Swift (special edition), Swift Sport, Kizashi, Jimny şi Grand Vitara. Acestora li se adaugă motocicletele V-Storm 650 ABS şi Hayabusa (ABS).
 

0
Ai ocazia să testezi modelul tău preferat Suzuki. Fă-ți acum o rezervare și vei fi contactat.
Nume:
Prenume:
Telefon:
Model:
Toate drepturile rezervate © 2002-2017 DAAC Hermes
Total vizitatori : 485280