|  

24.04.2014
SUZUKI a prezentat conceptul ALIVIO

Debutul mondial al sedanului conceptual de clasa C Suzuki ALIVIO, și debutul chinez al  SUV-conceptului SuzukiiV-4 s-au produs la salonul auto din Bejing, dechis la 20 aprilie. 

ALIVIO – versiunea   pre-producție a viitorului sedan de clasa C. Suzuki dezvoltă ideile realizare de conceptul   Authentics, prezentat în aprilie, trecut. Caroseria alungită  ALIVIO , cu linii caracteristice, are un aspect nobil și sportiv în același timp. Sedanul  a primit  motorul perfecționat 1,6 litri, pe benzină, și cutie automată în 6 trepte, care asigurpă un consum mai econom al combustibilului. În serie, noul automobil va fi produs deja în anul curent.  Principala piață de desfacere pentru     Suzuki ALIVIO va fi China, unde sedanurile de clasa C sunt foarte întrebate.

Tot la salonul din Bejing a avut loc premiera crossoverului compact de pe segmentul B   – Suzuki iV-4. Grație sistemului inteligent  AllGrip 4WD modelul are caracteristici de teren mai bune. Aspectul   iV-4 îmbină trăsăturile crossoverului Suzuki și detalii futuristice, cum ar fi grilajul iluminat al radiatorului. Producerea în serie a conceptului va începe în a. 2015 .
0
Ai ocazia să testezi modelul tău preferat Suzuki. Fă-ți acum o rezervare și vei fi contactat.
Nume:
Prenume:
Telefon:
Model:
Toate drepturile rezervate © 2002-2017 DAAC Hermes
Total vizitatori : 485280