|  

28.03.2014
Suzuki Celerio va fi produs în Thailanda.

La o conferinţă de presă organizată la Bangkok International Motor Show, Suzuki Motor Corporation a anunţat că noul model Celerio va fi produs în Thailanda. Fabrica din Rayong a fost deschisă în martie 2012, a produs până acum modelul Swift şi este a doua unitate în care va fi fabricat Celerio.Începând din mai 2014, Celerio va fi fabricat pentru piaţa internă tailandeză, urmând ca mai târziu să înceapă producţia modelelor care respectă specificaţiile europene. Acestea vor fi disponibile în Europa începând cu a doua jumătate a lui 2014.

„Swift este produs şi livrat doar pe piaţa ASEAN, dar odată cu producţia Celerio, fabrica din Rayong va exporta maşinile sale şi în Europa, poziţionându-se astfel ca o unitate de producţie de importanţă globală” spune Dl. Sugiyama, preşedintele Suzuki Motor Thailanda.

Suzuki a luat decizia de a produce modelul Celerio cu specificaţii europene în Thailanda având în vedere capacitatea de producţia a fabricii din Rayong, dar şi varietatea de specificaţii din diversele regiuni unde acest model va fi vândut.

Celerio a fost lansat în premieră mondială anul acesta la Dehli Auto Expo, iar producţia şi vânzările au început déjà în India, unde a fost primit foarte bine mulţumită calităţilor sale excelente.

Cu toate dimensiunile sale compacte, Celerio reuşeşte să ofere un spaţiu interior generous şi cel mai mare portbagaj din clasă, 254 de litri.

Modelul care respectă specificaţiile europene vine cu noul motor cu sistem de dublă-injecţie K10C care, combinat cu greutatea redusă a maşinii şi cu aerodinamicitatea îmbunătăţită, asigură un nivel al emisiilor de CO2 de doar 85g/km, cel mai scăzut din clasă.

A 35-a ediţie a Bangkok International Motor Show este deschisă publicului între 26 martie şi 6 aprilie
 

0
Ai ocazia să testezi modelul tău preferat Suzuki. Fă-ți acum o rezervare și vei fi contactat.
Nume:
Prenume:
Telefon:
Model:
Toate drepturile rezervate © 2002-2017 DAAC Hermes
Total vizitatori : 485280