|  

21.08.2013
Noul Suzuki Swift

Suzuki Swift este disponibil începând din luna iunie într-o variantă evoluată, cu elemente estetice moderne şi o listă de dotări generoasă. Dinamismul, eficienţa şi personalitatea inconfundabilă i-au câştigat lui Suzuki Swift reputaţia în rândul automobilelor de clasă mică. Aceste calităţi l-au definit pe Swift încă de la debutul din anul 2000. Ajunsă la a treia generaţie în 2010, citadina oferă rafinament la cele mai înalte standarde.

Iar din această vară este disponibil într-o variantă evoluată, cu detalii de design mai avangardiste şi versiuni care se adresează unui spectru şi mai larg de clientelă.La nivel estetic sunt notabile elemente noi care evidenţiază şi mai bine personalitatea puternică şi silueta caroseriei. Designul părţii frontale este conturat de grila redesenată şi de proiectoarele cu LED, care alături de noile semnalizatoarele amplasate acum în oglinzile retrovizoare subliniază aspectul modern. Locul LED-urilor disponibile pentru versiunile de top este ocupat standard de inserţii argintii de aceeaşi formă.

Swift este o maşină care prin look şi dinamică inspiră pozitivism şi poftă de viaţă. Iar acest caracter este foarte bine reflectat de luciul şi nuanţa aprinsă a noii culori “Sunburst yellow metallic”, care completează paleta cromatică în care poate fi comandată maşina. La interior ambianţa a evoluat prin oferirea unei noi tapiţerii textile pentru scaune. Iar confortul şi siguranţa sunt la cel mai înalt nivel începând cu versiunea de bază din gama Swift. Aceasta este echipată cu ESP, aer condiţionat, geamuri electrice faţă şi nu mai puţin de 7 airbag-uri, printre care unul la nivelul genunchilor şoferului, ceea ce a şi contribuit la obţinerea maximului de 5 stele în cadrul testelor de coliziune EuroNCAP.Modelele de top sunt echipate cu geamuri electrice faţă/spate, cruise control, scaune faţă încălzite, jante de aliaj cu diametru de 16 inch, port usb şi sisteme keyless entry şi keyless start. 

Producţia noului Swift a demarat în iunie 2013 la uzina Suzuki din Ungaria, unde va fi produs de acum şi modelul cu tracţiune 4WD. Această dotare rar întâlnită la automobilele din clasa mică îi oferă lui Swift o versatilitate complementară cu agilitatea sa de notorietate
 


 


 

0
Ai ocazia să testezi modelul tău preferat Suzuki. Fă-ți acum o rezervare și vei fi contactat.
Nume:
Prenume:
Telefon:
Model:
Toate drepturile rezervate © 2002-2017 DAAC Hermes
Total vizitatori : 485280