|  

02.12.2009
"Hotelul pneurilor"

Stimaţi Doamne şi Domni! Suntem bucuroşi să vă aducem atenţiei Dumneavoastră un nou serviciu de păstrare a pneurilor - "Hotelul pneurilor".


Cumpăraţi pneuri de iarnă de la centrele de deservire DAAC Hermes şi primiţi dreptul de a păstra pneurile de vară pe o perioadă de 6 luni, gratis!

 


În momentul transmiterii pneurilor în "Hotelul pneurilor", toate condiţiile necesare de pastrare şi conservare vor fi asigurate. Pneurile vor fi ferite de lumina soarelui, ceea ce va împiedica uscarea acestora. În afară de aceasta, la depozit se asigură temperatura optimală de păstrare a pneurilor (nu mai mult de +35 grade) şi umeditatea (în limitele 50-80%). La primirea pneurilor se va efectua curăţirea şi controlul acestora, se vor identifica deteriorările aparute în procesul de exploatare a pneurilor si jantelor.


Se va descrie starea pneurilor, se va oferi toate documentele de inregistrare, care confirma transmiterea pneurilor la păstrare. Datorită acestor măsuri, Dumneavoastră puteţi fi sigur că după păstrare pneurile primite vor fi gata de instalare la automobilul dumneavoastră în proporţie de 100%.


E destul sa ne anunţaţi din timp despre termenul limită de păstrare a pneurilor.


Telefoane pentru informaţii: (022) 74 8888; (+373 79) 73 8888 

0
Ai ocazia să testezi modelul tău preferat Suzuki. Fă-ți acum o rezervare și vei fi contactat.
Nume:
Prenume:
Telefon:
Model:
Toate drepturile rezervate © 2002-2017 DAAC Hermes
Total vizitatori : 485280